Filla&Rilla haaste – arvonnan säännöt

Filla&Rilla-haaste 2021 – Arvonnan säännöt

Osallistumalla arvontaan sitoudut näihin sääntöihin.

 

1.    Järjestäjä:

Liikenneturva

PL 29

00421 Helsinki

2.    Kilpailuaika

1.3.2021-31.5.2021

3.    Arvontaan osallistuminen

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat yli 18-vuotiaat.

Arvontaan osallistutaan täyttämällä arvontalomake, joka löytyy osoitteesta www.fillarilla.fi/haaste

Kampanjan järjestelyissä mukana olevien tahojen henkilökunta tai heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua kilpailuun tai arvontaan.

Liikenneturva ei vastaa puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista eikä teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä.

4.    Palkinto

Arvonnan palkintoina on kuukausittain arvottava paketti, joka sisältää kaikille luokan oppilaille sekä kahdelle aikuiselle polkupyörän etu- sekä takavalon. (max. 35kpl/voittaja)

Liikenneturva maksaa arpajaisveron.

 

5.    Voittajien valinta

Arvonnan voittajat arvotaan Liikenneturvan toimesta kuukausittain, kuukauden 1. ja 10. päivän välissä. Heille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla heidän ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen viimeistään kahden viikon kuluttua arvonnasta. Mikäli henkilöä ei tavoiteta kolmen viikon kuluessa arvonnasta, pidätämme oikeuden arpoa uuden voittajan. Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan osoitteeseen. Postikulut maksaa kilpailun järjestäjä (Liikenneturva). Palkinnot toimitetaan vain Suomessa oleviin osoitteisiin.

Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi tai muuksi vastikkeeksi.

Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista voittajaluokan sijaintikunnan sivustolla.

 

6.    Ehdot

Yksi henkilö saa osallistua arvontaan vain yhden kerran. Mikäli henkilö on osallistunut arvontaan useaan kertaan, hänet voidaan poistaa arvonnasta. Mikäli henkilö ei ole jättänyt arvontaan tarvittavia yhteystietoja, hänet voidaan poistaa arvonnasta. Kaikenlainen kilpailuosallistumisten manipulointi voi johtaa kilpailusta sulkemiseen.

 

7.    Tietosuoja

Liikenneturva ei tallenna kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja pysyvästi vaan ne tuhotaan heti, kun voittajiin on saatu yhteys sekä palkintojen luovutus suoritettu.

Arvonnan yhteydessä kerättyjä henkilötietoja käytetään palkintojen postituksessa, lisätietoja: https://www.liikenneturva.fi/fi/tietosuojaseloste#Postitus

Tietoja ei luovuteta tai myydä kolmansille osapuolille, eikä käytetä markkinointitoimenpiteisiin. Rekisteri on tallennettu tietojärjestelmään ja se on suojattu ja sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin.

8.    Vastuu

Osallistumalla kilpailuun kilpailija vapauttaa Liikenneturvan kaikista kuluista ja vahingoista, jotka liittyvät tähän arvontaan. Emme vastaa mahdollisista palkinnon lunastamiseen liittyvistä ongelmista.

Kilpailun järjestäjän vastuu kilpailun osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkintojen määrää tai arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.