Minkälaisen pyöräilijän maailma sinusta saa?

Fillarilla on digitaalinen oppimisympäristö, jossa voit testata omaa tietämystäsi pyöräilystä ja oppia lisää turvallisesta pyöräilystä.

Etenemistäsi voit seurata omalla matkamittarilla. Se kerryttää ahkeran opiskelun tuloksena pyöräiltyjä metrejä- jopa kilometrejä. Mistä kaikkialta löydätkään itsesi opiskelun ansiosta- viekö matkamittari koulun pihalle vai lähimmälle kioskille?

Ennen kuin pääset matkallasi vauhtiin, on hyvä tutkia minkälainen pyöräilijä sinä olet. Tätä varten pääset lukemaan yleisistä tavoitteista, harjoittelemaan niitä ja asettamaan omia tavoitteita. Niiden avulla pystyt jäsentämään pyöräilytietoa selkeämmin ja rakentamaan kuvaa itsestäsi turvallisena liikkujana. Fillarillassa olevan Matkapäiväkirjan avulla pääset jakamaan osaamistasi ja visioitasi pyöräilystä Fillalle ja Rillalle. Jokainen pyöräilijä saa liikkua omalla tyylillään, mutta turvallisuudesta ei sovi tinkiä.

Tule remmiin oppimaan ja ottamaan selvää, minkälainen pyöräilijä sinusta löytyy! Minusta tuntuu, että sinusta tulee Fillan ja Rillan inspiraatio.

Rekisteröidy ja lähde mukaan!